TMMOB Kimya Mühendisleri Odası / ŞUBELER

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
KMO ESKİŞEHİR BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ

LPG Sorumlu Müdürlük Eğitimi

27-28-29 Ağustos 2010 tarihlerinde Kimya Mühendisleri Odası Eskişehir Bölge Temsilciliği'nde yapılması planlanan "LPG SORUMLU MÜDÜR EĞİTİMİ", 24-25-26 Eylül 2010 tarihlerine ertelenmiştir. Eğitime katılmak isteyenlerin şubemizle iletişime geçmesini rica ederiz.

Tel:0222 220 3330
Fax:0222 220 3330
e - mail: Bu ePosta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

 

LPG Sorumlu Müdür Eğitimi

27-28-29 Ağustos 2010 tarihlerinde Kimya Mühendisleri Odası Eskişehir Bölge Temsilciliği'nde "LPG SORUMLU MÜDÜR EĞİTİMİ" yapılması planlanmaktadır. Eğitime katılmak isteyenlerin 20 Ağustos 2010 Cuma gününe kadar Şubemizle iletişime geçmesini rica ederiz.

Tel: 0222 220 33 30 (12.30'dan sonra ulaşabilirsiniz)
Fax:0222 220 33 30
e - mail: Bu ePosta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

 

Yeni Mezun Kimya Mühendislerine "Mesleğe Hoşgeldiniz" Denilerek Oda Rozetleri Takıldı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümlerinden mezun olan öğrenciler için odamız eğitim salonunda düzenlenen iki ayrı etkinlik ile “Mesleğe Hoş geldiniz” denilerek, çeşitli hediyeler verildi ve oda rozetleri takıldı.

TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Eskişehir Bölge Temsilciliği Başkanı Kenan ÇALIŞIR etkinliklerde yaptığı konuşmada; "Kamu çalışanı olmayan kimya mühendislerinin işe başlamak için Kimya Mühendisleri odasına üye olmalarının yasal bir zorunluluk olduğunu ve yeni mezunlara meslek odalarına sahip çıkmalarını ve destek vermelerini söyledi. Mezuniyet sonrası odanın vereceği meslek içi eğitimlere ve odamızın etkinliklerine katılmalarını tavsiye etti. Ve yeni meslektaşlarımıza yaşamlarında başarılar dilerim." dedi.

 

LPG Yetkili Personel (Pompacı ) Eğitimi Düzenlendi




10-11 Haziran 2010 tarihlerinde LPG İstasyonlarında çalışan Pompacılar için LPG Yetkili Personel Eğitiminin 20.’sini düzenlendi. Eğitimler Konusunda Uzman Kimya Mühendisleri tarafından verildi. Eğitime toplam 16 kişi katıldı. Eğitim sonrasında Ankara Yolunda ki Karacan Petrol Tesislerine gidilip öğrenilen konular hakkında bir tatbikat gerçekleştirildi. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılara düzenlenen törenle TMMOB Kimya Mühendisleri Odası tarafından LPG Yetkili Personel Belgeleri verildi.
 

Üyelerimizin Dikkatine!

Odamızın aylık üye aidatı 2010 yılı sonuna kadar 8 YTL’dir. 2011 yılında 9 TL olacak aidatları, Üyelerimizin yıl sonuna kadar yatırmaları uygun olacaktır. Ödeme seçenekleri için Bölge Temsilciliğimizi arayınız.
 

ETKİNLİKLERİMİZDEN

Anasayfa Slide Gösterisi