15 Haziran 2019 Cumartesi günü şubemizde Etanol Söyleşi dizimizin ikincisi gerçekleşecektir. Bu söyleşimiz `Kimyası, Üretimi ve Tüketimiyle Likörün Tarihi` konulu olacaktır.
15 Haziran 2019 Cumartesi günü şubemizde Etanol Söyleşi dizimizin ikincisi gerçekleşecektir. Bu söyleşimiz "Kimyası, Üretimi ve Tüketimiyle Likörün Tarihi" konulu olacaktır. Söyleşimizi üyelerimiz Mey İçki üretim eski müdürü Sayın Tuncay Yıldırım ve Sayın Serkan Küçük ile gerçekleştireceğiz. Söyleşiye katılım tüm üyelerimize açık olup, katılım için ekte bulunan başvuru formunun doldurularak istanbul@kmo.org.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Etkinlik ile ilgili detaylar aşağıda ve ekli afişte yer almaktadır.
Tüm üyelerimize saygılarımızla duyurulur
TMMOB Kimya Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Söyleşi: "Kimyası, Üretimi ve Tüketimiyle Likörün Tarihi"
Sunuş: Tuncay Yıldırım, Serkan Küçük
Tarih: 15 Haziran 2019 Cumartesi, Saat:16.00-18.00
Yer: Şubemiz Eğitim Salonu (Caferağa Mah. General Asım Gündüz Cad. No:37 Yeğiner Apt. B Blok D:7 Bahariye- Kadıköy/İstanbul)
- Yayına Giriş Tarihi
- 11.06.2019
- Güncellenme Zamanı
- 27.07.2025
- Okunma Sayısı
- 222