VEDAT OZAN'LA KOKULAR, TATLAR VE LEZZETLER ARASINDA BİR YOLCULUK

Şubemiz tarafından 2 Kasım Cumartesi günü, saat 14.00-16:00 arasında "Kimyasal Duyularımız ‘Tat, Koku ve Lezzetler Üzerine bir Söyleşi' isimli etkinliğimiz Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nde gerçekleşecektir.

1978 yılında Kadıköy Anadolu Lisesi`ni bitiren Vedat Ozan, yüksek öğrenimini 1980 yılında Boğaziçi Üniversite`sinde tamamladı. İFSAK`ta aldığı fotoğrafçılık eğitiminin ardından, aynı kurumda eğitmenlik yaptı. Profesyonel bağımsız parfümörlüğünün yanı sıra başta koku duyusu olmak üzere duyular konusunda çalışmalar yaptı. Açık Radyo`da üç yıl Koku adlı programı hazırlayıp sundu. Alanında pek çok üniversitede ders verdi, seminer ve konferanslara katıldı. Vedat Ozan dört ciltlik Koku kitabıyla Türkiye`de koku literatürünü kurmuş ve okurlarını, kokunun rehberliğinde mitolojiden tarihe, kimyadan ekonomi-politiğe, edebiyattan sinemaya uzanan sınırsız bir yolculuğa çıkarmıştır. O‘nun tadına doyulmaz üslubuyla; koku, tat ve lezzeti konuşacağımız bu keyifli söyleşide buluşmak üzere.

Başvuru Linki: https://forms.gle/q1nHS4Dy7J2L4T2C8


 

Yayına Giriş Tarihi
17.10.2024
Güncellenme Zamanı
10.05.2025
Okunma Sayısı
101
TMMOB
Kimya Mühendisleri Odası

Çerez Politikası & Gizlilik Sözleşmesi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için amaçlarla sınırlı ve gizliliğe uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Çerezleri nasıl kullandığımızı incelemek ve çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi öğrenmek için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz

kişisel verilerinizin Odamız tarafından işlenme amaçları konusunda detaylı bilgilere KVKK sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

"/>